in

Dit zijn de populairste games voor op de PS4 aller tijden

Ben jij benieuwd wat de meeste verkochte spellen voor op de Playstation 4 zijn? Je vindt het in dit artikel!

Alle cijfers die gebruikt zijn voor dit artikel zijn afkomstig van VGchartz en dateren van januari 2021.

#1 Marvel’s Spider-Man

Het in 2018 uitgebrachte Spider-Man-spel van Marvel is het populairste PS4-spel aller tijden. In dit spel kruip je in de huid van een van je favoriete superhelden en kan je door de fraai nagemaakte straten van New York slingeren!

#2 Grand Theft Auto V (GTA 5)

Veel mensen hadden dit spel wellicht op de eerste plaats verwacht, maar GTA V moet het doen met een goede tweede plek. De games van Rockstar maken onderdeel uit van de jeugd van vrijwel alle jongens die in de jaren '90 of later geboren zijn.

#3 Uncharted 4: A Thief’s End

Op de derde plek van dit overzicht vinden we de vierde editie van het spel Uncharted terug. In Uncharted 4 ga je op een reis door jungles, verre steden en besneeuwde bergtoppen, op zoek naar het fortuin van Avery.

#4 Call of Duty: Black Ops 3

Een spel uit de bekende Call Of Duty-serie Black Ops kon natuurlijk niet in deze lijst ontbreken. De derde editie, die in 2015 werd uitgebracht, staat op de vierde plek van meest verkochte spellen ooit voor de PS4.

#5 Red Dead Redemption 2

De fans van dit spel hebben erg lang moeten wachten op de release, maar dat was het volledig waard. Leef je uit in het wilde westen in deze bijzondere open world-game met talloze mogelijkheden!

#7 FIFA 18

De grootste sport van de wereld brengt ons ook een van de populairste games ter wereld. In de FIFA-spellen van EA Sports kan je het met al je favoriete voetballers opnemen tegen je vrienden. 'Een potje FIFA' om bijvoorbeeld te bepalen wie de afwas doet, is niet meer dan gebruikelijk in menig studentenhuis.

#8 The Last Of Us: Remastered

The Last Of Us is een spannend verhaal, waarin het veertienjarige meisje Ellie en veteraan Joel moeten zien te overleven in een post-apocalyptische wereld. Er zijn niet veel spellen te vinden met een betere storyline dan The Last Of Us.

#9 God of War

Ook dit fantasierijke spel is een aanrader voor mensen die houden van een goede verhaallijn. Ga op reis in een wereld vol monsters, draken en goden en geniet van de keiharde actie en indrukwekkende graphics!

#10 FIFA 17

Op de laatste plek van ons overzicht vinden we weer een editie van FIFA terug. Ondanks dat er ieder jaar een nieuwe versie op de markt wordt gebracht blijft de game ongekend populair. De populaire spelmodus Ultimate Team, heeft daar ook veel aan bijgedragen.

Dit zijn de zes boeken die genomineerd waren voor de NS publieksprijs in 2020

Wat is jouw favoriete nummer van André Hazes?